article image

Baklazaanid porgandi, tsilli ja juustuga

06-10-2013   OM Kokaraamat
facebook

Baklazaanist saab teha igasugu oivalisi roogasid. Siit  tuleb üks hea taimetoidu retsept.

Vaja läheb: 
1 keskmine balkazaan
2 keskmist porgandit
3 küüslauguküünt
1 tsillikaun
2 supilusikat seesamiseemneid
50g värsket koriandrit 
50g kitsejuustu ( aga võib olla ka mõni muu juust)
oliiviõli
soola, pipart 

Siin pildil on eelnevalt baklazaaniviilud ära paneeritud lahti klopitud muna, maisijahu ja saiapuruga, aga ilma paneeringuta on tegelikult maitsvam. Lisaks, siin on lisatud porgandisalatile ka pestot, aga võib ka ilma pestota teha.

Valmistamine:
Valmista ette porgandisalat- riivi porgand ning lisa hakitud küüslauk, tsill, koriander, seesamiseemned ja pisut soola-pipart. Sega segi ja lisa 1spl oliiviõli. Prae u 1,5 cm baklazaaniviilud pannil. Seejärel aseta need ahjuplaadile. Pane igale baklazaaniviilule peale porgandisalat ja riivjuust. Pane pann 15 minutiks 180c ahju.

 

Head isu!