article image

Karulaugu leivakreem

28-04-2016   OM Kokaraamat
facebook

Karulauguast saab imetoredaid toite teha ja lisaks heale maitsele saadab toitu ka säravroheline värvus. 

See karuluaugu leivakreem sobib hästi süüa nii võileivakattena kui köögiviljade kõrvale. Valmib kiirelt ja maitseb hästi.

Vaja läheb:

1 suur kimp karulauku
100g mandleid ( või mandlijahu)
1 suurem küüslauguküüs 
oliiviõli ( u 20ml)
tsillipipart ( kui maitseb teravam kreem)
soola
1 spl sidrunimahla

Lõika karulauk väiksemaks, et oleks kergem püreestada. Lisa mandlid ja õli ning mikserda siidiseks kreemiks. Maitsesta sidrunimahla, soola ja pipraga. Serveeri kohe värske leivaga.

Kui hoiad üle päeva külmkapis, siis kata kilega, muidu kaob ilus särav värv.

 

Head isu!