article image

Omlett mandlite ja kitsejuustuga

02-11-2014   OM Kokaraamat
facebook

Omleti retsept on nii lihtne, et pole isegi õpetussõnu väärt, aga kitsejuustu kreemi, mandlite, tomati ja muna kombinatsioon tegi sellest unustamatult hõrgu hommikusöögi. 

Vaja läheb:

2 muna

1 spl vett

50g kitsekreemjuustu

50g purustatud mandleid

1 suurem (või kaks väiksemat) tomatit

tilli, koriandrit, peterselli

soola, pipart

 

Klopi munad kergelt vahule, lisa näpu otsaga soola, pipart ja lusikatäis vett ning viska munad tilga õliga kuumutatud pannile keskmisele tulele. Pane sinna peale tükeldatud värske tomat, hakitud ürdid, hakitud mandel ja väikese lusikaga kitsejuustukreem. Kui pann on piisavalt suur ja omlett on õhuke, siis panni kaanega katta pole vaja, küpseta keskmisel temperatuuril 4 minutit. Kui aga kasutad väiksemat panni ja omlett on pisut paksem, siis võid viimaseks 2 minutiks katta pann kaanega.

Head isu!