article image

Porgandi-karulaugu pirukas

05-05-2014   OM Kokaraamat
facebook

 

 

Põhjaks: Vilma pitsapulbrist valmistatud põhi

Peale pandud:

1kg porgandit

2 sibulat

1 väike pihutäis karulauku ( mul oli kahjuks vaid 5 lehte panna)

50g võid

1 muna

soola, pipart

 

Riivi porgand suure riiviga ja lõigu sibulad. Haki karulauk peeneks. Sulata või pannil ning lisa sinna sibul, porgand ja karulauk, prae segu 10 minutit. Seejärel võta juba ettevalmistatud pitsapõhi ( pakk pulbrit ja 250ml vett) ning aseta see pannile. Pane laiali laotatud taignale väikesed võitükid, et pirukas oleks maitsvam. Seejärel aseta sinna porgandisegu. Seda võiks olla vähemalt 5cm, siis tuleb hea mahlane pirukas. Klopi muna lahti, lisa sinna pisut soola-pipart ning pintselda pirukas lahkelt munaga üle. Küpseta 200c käes 25 minutit.

Valmistas: Kersti

Okomarket.ee