article image

Apelsinimuffin shokolaadi tükkidega

21-04-2014   OM Kokaraamat
facebook

 

 

Vilma muffinipulber on mugav ja kiire võimalus heledate magusate muffinite valmistamiseks. Pulbrile tuleb lisada 200ml vett ja 100ml õli, segada taigen ühtlaseks massiks. Soovi korral võib taignasse lisada marju, pähkleid, kohupiima. Seejärel täita muffinivormid kolmveerandi ulatuses taignaga ning küpsetada 180-200 C juures 22-25 min. Tulemuseks on hästi kerkinud, õhulise sisuga muffinid. Muffinipulbrist võib väga edukalt valmistada ka keeksi või õrnema ning mahlasema sisuga tordipõhjasid.

Apelsinimuffin shokolaadi tükkidega.

Vaja läheb:

1 pakk Vilma muffinipulbrit

1 aprlsin

120 ml vett

100 ml õli

200 g Kalevi tumedat küpstusšokolaadi

2 tl suhkrut

Valmistamine:

Pigista apelsinist mahl ja tükelda apelsinikoor väikesteks kuubikuteks.

Pane apelsiinikoore tükikesed suhkruga potti ja kuumuta segades 3-5 min. ( võid kasutada ka valmis sukaadi)

Sega muffinipulber vee ja õliga. Lisa apelsinimahl ja apelsinikoore tükid.

Haki šokolaad tükikesteks ja lisa samuti taignale.

Täida muffinivormid kolmveerandi ulatuses ja küpseta 180-200C juures 20 min.

Head isu!

Loe ka Vilma retseptivõistlusest SIIT

Okomarket.ee