article image

Lihtne kapsa-hakklihahautis

18-02-2014   Tairi
facebook

 

See söök ei tekita süümepiinu, kui natuke lubatust suurem portsijon võtta või lausa kaks. On ju kapsas puhas dieetsöök ja figuuri ei ohusta ka lahja veisehakkliha.

1 keskmine kapsapea
400 g veisehakkliha
2 sibulat
2 porgandit
2 küüslauguküünt
1 puljongikuubik
tilli
soola
pipart

Haki kapsas, pane poti põhja poole hakitud kapsa jagu vett ja puljongikuubik ning jäta hauduma.
Tükelda sibul ja küüslauk, prae pannil õrnalt läbi ja lisa juurde ka hakkliha. Kui hakkliha ei ole enam punane, lisa see kapsale. Nüüd riivi porgand ja lisa ka see. Maitsesta soola ja pipraga. Hautis on valmis, kui kapsas ei ole enam kõva. Varajane kapsas läheb väga kiiresti pehmeks. Tasub jälgida, et pudruks ei kee. Haki sisse till ja valmis ta ongi.

Head nautimist!