article image

Mahlased kanahakkliha kotletid

18-02-2014   Tairi
facebook

Need kotletid,  mille valge liha seest piiluvad  porgandi oranzid ja peterselli rohelised täpid on meie peres taldrikult alati kadunud võluväel.

900g kanahakkliha
100 ml piima
1 sibul
3 küüslauguküünt
1 suur porgand
3 viilu saia
5 spl hapukoort
peterselli
soola
pipart
riivsaia


Lisa hakklihale muna, hapukoor, sool ja pipar ja tükeldatud ja praetud sibul.
Saiaviilud pane piima sisse likku ja kui sai on pehme sega saia ja piimasegu hakklihale.
Riivi värske porgand ja suru läbi küüsaugupressi ka küüslauk, peenesta suur punt peterselli ja sega see kõik kokku.
Paneeri kotletid riivsaiaga ja prae mõlemalt poolt keskmisel kuumusel pruuniks. Kui temperatuur on liiga kõrge, hakkab riivsai kõrbema. Ise olen teinud ka ahjus plaadil, siis on köögis kärsatamist vähem ja ka käed vabad.

Krõbedaid ja mahlaseid elamusi!