article image

Kana-kõrvitsa pajaroog

24-11-2013   OM Kokaraamat
facebook

Selle maitsva pajaroa valmistamiseks neljale läheb sul vaja järgmist:

500g kõrvitsat
1 väike suvikõrvits ( võid asendada ka porgandiga või panna porgandit lisaks)
350g kanaliha
1 purk purustatud tomateid ( 400g)
suur pihutäis marineeritud oliive
4 küüslauguküünt
1 väike sibul
värsket koriandrit
1 laim
oliiviõli, soola, pipart 

Haki sibul ja küüslauk ning prae õliga pannil, kuni need muutuvad klaasjaks. Lisa tükeldatud kana ja prae tükke kummaltki poolt u 3 minutit. Seejärel võta kanatükid pannilt ära. Kui lased neil liiga kaua küpseda, muutuvad need kummiseks. Pane samale pannile klaasitäis vett ja purustatud tomatid ning aja see keema. Koori suvikõrvits ja kõrvits, tükelda need ja lisa pajaroale. Lisa oliivid, pigista sisse ühe laimi mahl ning keeda pajarooga keskmisel tulel umbes 8 minutit. Lisa kanatükid, koriander, maitsesta soola ja pipraga ning toit on valmis serveerimiseks.

Head isu!